فعال فرهنگی : ایرنا مرجعیت رسانه‌ای را به خوبی ایفا کرده است

هنرمند پیشکسوت تئاتر چهارمحال و بختیاری و فعال فرهنگی اجتماعی گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) توانسته به عنوان رسانه مرجع نقش خود را به خوبی ایفا کند و بر رسانه‌های دیگر اثرگذار باشد.

به گزارش روابط عمومی ایرنا،  محمدرضا سمیع در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا به مناسبت فرارسیدن جشن ۹۰ سالگی این رسانه افزود: نه تنها به عنوان شخصی که در حوزه‌های فرهنگی، هنری، سیاسی و امور اجتماعی فعال هستم بلکه به عنوان یک شهروند و خارج از تعارف‌ باید گفت که ایرنا چه

در سطح ملی و چه در سطح استان عملکرد به نسبت خوبی داشته است.

وی مرجعیت رسانه‌ای را از مهمترین ویژگی‌های خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) عنوان کرد و گفت: ایرنا در استان همواره خبرهای دست اول را منتشر می‌کند و روایت اول را در دست دارد و مرجع مهمی برای بقیه رسانه‌ها به شمار می‌رود.

این فعال هنری شاخص در چهارمحال و بختیاری جامعیت در پوشش و انتشار اخبار را از دیگر ویژگی‌های بارز خبرگزاری ایرنا برشمرد و تصریح کرد: ایرنا همواره تلاش کرده تا همه حوزه‌ها را به خوبی پوشش دهد و خود را محدود به یک حوزه خاص نکرده است و تنوع و گوناگونی اخبار را روی خروجی

این رسانه شاهد هستیم.

سمیع ادامه داد: به طور نمونه اینجانب در حوزه‌های مختلف سیاسی، هنری و اجتماعی در میزگردهای ایرنا شرکت کردم و از سوی دیگر خبرنگاران این رسانه نیز در پوشش و تولید محتوا در حوزه‌های گوناگون خبری فعال و پویا هستند.

وی با بیان اینکه خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) از فعال‌ترین رسانه‌های استان در پوشش اخبار و حضور در نشست‌های خبری است اظهار داشت: این رسانه در همه رویدادهای خبری حضوری فعال و اثرگذار دارد.

این هنرمند شاخص رشته تئاتر و ادبیات، اعتدال و رعایت اصل امانت‌داری را از دیگر ویژگی‌های شاخص ایرنا عنوان کرد و گفت: تفسیر به رای و مصادره مطلوب در خبرهایی که روی خروجی این رسانه کار می‌شود، دیده نمی‌شود و این رسانه در پوشش اخبار و انجام مصاحبه با شخصیت‌ها، اعتدال را

رعایت کرده است.

سمیع در عین خواستار آن شد که ایرنا مرکز شهرکرد در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی حضور پررنگتری داشته باشد و در پوشش رویدادها ضمن پرداختن به اصل موضوع با به کارگیری خلاقیت و با زاویه دید متفاوت، تولید محتوا و خبرسازی کند.

به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی به‌عنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت نمود. پایه گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا

خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونیهایی را تجربه کند.

در این دگرگونی ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفه‌ای گردآوری، انتشار خبر، عکس و تولید محصولات رسانه ای – خبری در تاریخ ایران است.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه‌ای در فعالیت‌های این رسانه گشوده شد.

پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به بازتعریف رسالت خبری خود پرداخت و برپایه اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیت‌های ایران و جهان به‌ ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش داد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی رسانه‌ای شناخته شده به شمار می‌رود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه‌های خبری جهان قرار دارد.

با توجه به جایگاه ایرنا، بخش مهمی از استنادهای رسانه های داخلی و خارجی به رویدادهای ایران، منطقه و حتی جهان، موضع گیری های مسوولان و سیاست های رسمی کشور معطوف به خبرگزاری جمهوری اسلامی است.

اخبار نمایندگی ایرنا در استان چهارمحال و بختیاری را اینجا بخوانید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.